_MG_9560_edited.png

Om mig

Kære du. Velkommen til! Mit navn er Henrietta, og jeg er her for at støtte dig, kære nye eller kommende mor, i den dybe transformation du går igennem, når du går fra at være kvinde til at være mor. 

Jeg er selv gift, mor til den dejligste lille dreng på tre år og bonusmor til to fantastiske teenage piger og en lille hund. Min rejse ind i moderskabet har været en rejse ud til de yderste punkter i følelses registret. Min egen mor døde i 2017 efter et 9 års langt kræftforløb. To uger efter min mor døde, fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Det var en tid præget af stor kærlighed, meningsfyldthed og glæde, der sam-eksisterede med en dyb sorg, eksistentiel ensomhed og usikkerhed. 

For mig ændrede alt sig, da jeg blev gravid og begyndte rejsen ind i moderskabet. Jeg er egentlig uddannet antropolog fra Københavns Universitet og har i flere år beskæftiget mig med uddannelse, global medborgerskab, børne- og ungeinddragelse og bæredygtig omstilling. Selvom jeg stadig brænder for alt dette, var det som om, at mit hjerte og min sjæl ville have mig i en anden retning. Jeg kunne ikke slippe min nyfundne passion for graviditet, fødsel, moderskab, transformation og kvindelig intuition og visdom. Med til historien hører også, at min egen lille dreng har et synshandicap, er motorisk forsinket og døjer med flere problematikker. Der har været mange svære følelser forbundet til det at være mor for et barn, som har udviklingsmæssige udfordringer, og det har betydet, at jeg virkelig har øvet mig i at stå stærkt følelsesmæssigt og personligt i det hele.

Det har jeg blandt andet gjort ved at uddanne mig til doula hos vidunderlige Doula Mama Christina og postpartum doula gennem Postnatal Support Network og gennem den dybt transformerende uddannelse The Mothers Journey. Jeg har arbejdet enormt meget med mig selv de sidste mange år, hvilket jeg ser som en absolut nødvendighed for at kunne være en ressource for andre.

Jeg vil elske at være en støtte for dig, kære kvinde, på den måde, som lige netop du har allermest brug for. Tag et kig ind på mine ydelser og se, hvilket forløb, der ræsonnerer bedst for dig. Du er også altid velkommen til at tage et uforpligtende møde med mig for at høre mere.

Book a place >