Rebozo massage

IMG_9125.jpg

Føles din gravide krop tungere og tungere for hver dag, der går?

 

Er du øm i lænden og i ryggen? Er det svært at finde en komfortabel stilling at sidde i, ligge i, stå i – ja, bare være i?

Det er ikke så underligt, for de ekstra kilo, du pludselig har siddende på maven, de tynger og belaster både din lænd, din ryg, din hofte, dit bækken og dine led.

Vores moderne livsstil medvirker i øvrigt til, at mange af os udvikler spændinger i kroppen, især når vi er gravide. Vi sidder generelt rigtig meget ned, og laver ofte de samme bevægelser i vores dagligdag, hvilket kan skabe spændinger, låsninger og smerter i kroppen.

En session varer ca. en time.

Din investering 500 kr.

Skriv til henriettabonde@gmail.com for booking.

Hvorfor rebozo massage?

Ved hjælp af rebozomassage under graviditeten løsner vi op for spændinger i kroppen og blødgør leddene. Rebozomassage kan blandt andet mindske unødig vækseophobning, smerter i lænden og bækkenet,  afspænde muskler og generelt bidrager det til, at du føler dig mere rolig og afspændt. Mange kvinder beskriver, at de har oplevet færre gener i graviditeten, efter de har får rebozomassage.

Når du bliver afspændt og afslappet i kroppen, tillader du oxytocinen at flyde gennem dit krop og dit hormonsystem. Din baby elsker de blide, vuggende bevægelser og den blide, afslappende stemning. Når du løsner op for spændinger i kroppen, giver du i øvrigt også din baby mere plads til at finde sig godt tilrette, og finde den rette stilling i bækkenet, og hvis du er ved din terminsdato, kan rebozomassage bruges til at sætte gang i dine veer.

IMG_9342.jpg

Hvad er det?

Ordet rebozo betyder sjal eller tørklæde på spansk. Det siges, at teknikken kommer fra Mexico, men faktisk har man i mange kulturerer haft tradition for at benytte sig af massage ved hjælp af tørklæder.

 

Ved rebozomassage bruges sjalet, eller rebozoen, som en slags forlængelse af hænderne til at give dyb, afspændende massage, ryste, strække og vugge eller svøbe den gravide krop.

Hvad kræver det? Og hvordan foregår det?

Alle kan få rebozomassage, men det er særligt gavnligt for dig, som er ca. 30+ uger henne i din graviditet -når du virkelig begynder at mærke tyngden af din mave, eller når du er ved din terminsdato og venter på at gå i fødsel.

Det kræver ingen forudsætninger eller forberedelse. Jeg fører tørklædet og guider dig nænsomt igennem øvelserne.

Massagen udføres som udgangspunkt i dit eget hjem. Du kan finde en behagelig madras, liggeunderlag eller yogamåtte at ligge på og nogle puder til hoved og ben. Vi kan også være i mit hjem i Valby, hvis du hellere ønsker det.

En session varer cirka en time.

Er du klar til at gøre noget godt for dig selv og din baby?

Rebozomassage under graviditet

Din investering: 500 kr.

Varighed: 60 min.

Skriv til henriettabonde@gmail.com for booking eller uddybende spørgsmål.

IMG_9199.jpg

 

Rebozomassage op til fødslen incl. oplæring af partner

Rebozomassage er helt genialt at benytte op til og under fødslen. Her kan massagen bruges som smertelindrende, hvis dine veer er gået i stå eller hvis din baby ikke ligger med hovedet nedad.

 

Flere jordemødre er i dag trænede i at bruge rebozo. Hvis du gerne vil være sikker på at kunne få glæde af rebozoen, så er det dog oplagt, at vi træner din partner i at udføre rebozomassage på dig – både under din graviditet og under din fødsel.

Mange fædre, eller partnere, ønsker at kunne bidrage med noget konkret til dit ve og vel under fødslen. Her er det oplagt, hvis de lærer at benytte sig af rebozoteknikkerne, så han/hun kan hjælpe dig med at være i veerne eller hjælpe til med at få veerne i gang.

En session samt oplæring af partner varer ca. halvanden time.

 

Din investering: 600 kr.

 

Klippekort til rebozomassage incl. oplæring af partner

Hvis du ved, at du gerne vil have kontinuerlig rebozomassage op til din termin, kan også købe et klippekort. Her får du 3 rebozomassager; de to første udført af mig, og til den sidste session er din partner med og vil blive oplært.

Din investering: 1200kr.

Skriv til henriettabonde@gmail.com for booking.