top of page

Om mig

Min dybe passion for at støtte kvinder i deres rejse ind i moderskabet, startede med min egen rejse.

 

Min mor døde kun to uger inden, jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Det var en tid præget af stor kærlighed, meningsfyldthed og glæde, der sam-eksisterede med en dyb sorg, eksistentiel ensomhed og usikkerhed.

 

Jeg følte en dyb længsel efter den moderlige omsorg. Det førte til en søgen efter dybe mødrefællesskaber, og pludselig var der ingen vej tilbage for mig. Jeg tog doula-uddannelsen hos vidunderlige Doula Mama Christina, og blev kundalini yogalærer for gravide og kvinder postpartum gennem den dybt transformerende uddannelse The Mothers Journey. Senere blev jeg også uddannet postpartum doula gennem netværket Postnatal Support Network.

Jeg er oprindeligt uddannet antropolog fra København Universitet. Pt. er jeg med i et internationalt forskningsprojekt, hvor vi undersøger, hvilken betydning det har for den nybagte mor og hendes baby, at hun får ro, støtte og omsorg i den første tid efter fødslen.

Jeg elsker at kombinere min akademiske baggrund med min mere følsomme, empatiske og moderlige side. I min optik er det videnskabelige og det spirituelle ikke modsætninger, men to aspekter af det menneskelige liv, som i den grad har brug for hinanden. Videnskaben har brug for en mere holistisk tilgang til det levede liv, og os, der arbejder inden for et mere holistisk felt, vi har brug for et kvalitetsstempel, og en grundig beskrivelse af, hvad vi gør og hvorfor.

Privat bor jeg i Valby sammen med min mand, min søn, to bonuspiger og hund.

Kontakt mig endelig, hvis jeg kan gøre noget for dig. Jeg vil elske at høre fra dig.

Henrietta Ann-Sofía Bonde

_MG_9560_edited.png
bottom of page