top of page

"Mothering the mother"

Ordet ”doula” er græsk, og betyder oprindeligt ”kvinde, der tjener”. Ordet bruges i dag til at betegne en person, som er uddannet til at yde kærlig støtte og omsorg til en kvinde og hendes partner før, under og efter en fødsel.

Som doula er mit ypperste formål at sørge for, at du som gravid føler dig tryg, holdt og står stærkt i dig selv som kommende/nybagt mor. Jeg er der ikke for at give dig råd eller anbefalinger. Jeg er der som en kærlig støtte og en ekstra ressource.

Under din graviditet giver jeg dig blid rebozomassage, taler med dig og din partner om jeres tanker omkring fødslen og faciliterer udøvelsen af jeres egen unikke fødselsplan.

Under fødslen er jeg der for at ”holde rummet”. Jeg er der som en ekstra ressource, der sørger for at holde en tryg og rolig stemning, og hvad der ellers er jeres værdier for en god fødsel.

Efter fødslen giver jeg dig en kærlig rebozosvøbning og en efterfødselssamtale. Jeg tilbyder også længere efterfødselsforløb, skræddersyet netop efter jeres behov.

Når et barn fødes, fødes også en mor. Ligesom den nyfødte baby, har den nyfødte mor også behov for ro, tryghed, omsorg og tid til at vænne sig til den nye verden. Derfor elsker jeg udtrykket ”mothering the mother”. Det er i virkeligheden det, som er er kernen i doulaens arbejde. At yde kærlig og nærværende omsorg og støtte til den gravide eller den nybagte mor.

Tag et kig på mine ydelser for at læse mere om priser og forløb. Alle ydelser tilbydes også som enkeltydelser, og forløbene kan sagtens skræddersyes, så det passer lige netop til jeres behov.

Sofiya Henrietta

IMG_9125.jpg
About

Tak for din henvendelse! Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Et doulaforløb, der passer til dig

Graviditetspakken

Denne pakke er til dig, som ønsker personlig og kærlig støtte under din graviditet, men som ikke ønsker at have en doula med til din fødsel. 

Graviditetspakken indeholder: 

  

3* rebozomassage af ca. 1 times varighed.

Hjælp til fødeplan før, under og efter fødslen (vi gennemgår den praktiske, fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle del).

Privat fødselsforberedelse i form af åndedrætsøvelser, visualiseringer, yogaøvelser, meditationer og mantraer til brug før og under fødslen.

En efterfødselssamtale inklusive rebozosvøbning.

Pris: 5.500 kr. 

Fødselspakken

Til dig, som ønsker personlig og kærlig støtte under din graviditet og tilstedeværelse under fødslen.

 

Fødselspakken indeholder:

3* rebozomassage af ca. 1 times varighed. 

Hjælp til fødeplan, før, under og efter fødslen (vi gennemgår den praktiske, fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle del). 

På kald 24/7 fra 2 uger før og 2 uger efter terminsdatoen.

Tilstedeværelse under hele fødslen. 

En efterfødselssamtale inklusive rebozosvøbning.

Pris: 11.500 kr. 

Priserne gælder  inden for 20 km fra Valby. Ved længere kørsel tillægges et gebyr på 100kr. 

Efterfødselspakken

Til dig, som ønsker personlig støtte og omsorg i din første tid som nybagt mor.

Efterfødselspakken inkluderer:

1 * efterfødselssamtale inklusive rebozosvøbning.

4 * besøg i eget hjem af ca 2 timers varighed. 

Jeg hjælper med, hvad end du har behov for. Madlavning, oprydning, gå en tur med baby, mens du sover aller går i bad... Eller bare et kram og en snak med en udefrastående, som ingen aktier har. 

Pris: 4.500 kr. 

Services

“Whatever goodness a person has, it is learned in the lap of the mother. That is how important the institution of a woman, as a mother, is in our society.”

Yogi Bhajan, New Mexico 1977
Testimonials

Yoga betyder "at forene", og Kundalini betyder "vitalitet" eller "livskraft". Kundalini yoga kaldes også The Yoga of Awareness. Kundalini Yoga hjælper dig med at finde ind til din indre kerne, din intuition og vække din livskraft. Det er et genialt værktøj at have med sig i transformationen fra kvinde til mor. Følg med her på siden for at se mere om, hvor og hvornår jeg underviser. 

Contact

Mit navn er Sofiya Henrietta Bonde. Min dybe passion for at støtte  kvinder i deres rejse ind i moderskabet, startede med min egen graviditet. Mn mor døde efter et langt kræftforløb, kun to uger inden, jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Det var en tid præget af stor kærlighed, meningsfyldthed og glæde, der sam-eksisterede med en dyb sorg, eksistentiel ensomhed og usikkerhed. 

Jeg følte en dyb længsel efter den moderlige omsorg, da jeg selv gik fra at være kvinde til mor. Det førte til en søgen efter dybe, holistiske mødrefællesskaber, og pludselig var der ingen vej tilbage for mig. Jeg tog doula-uddannelsen hos vidunderlige Doula Mama Christina, og blev kundalini yogalærer for gravide og kvinder postpartum gennem den dybt transformerende uddannelse The Mothers Journey.

Jeg er oprindeligt uddannet antropolog fra København Universitet. Jeg er generelt dybt optaget af, at søge og udvikle mere viden omkring ekstistentielle emner. Derfor er jeg også med i et internationalt forskningsprojekt, der skal forsøge at kortlægge, hvilken betydning det har for den nybagte mor og hendes baby, at hun får ro, støtte og omsorg i den første tid efter fødslen.

Jeg elsker at kunne kombinere min akademiske baggrund med min mere følsomme, empatiske og moderlige side. I min optik er det videnskabelige og det spirituelle ikke modsætninger, men to aspekter af det menneskelige liv, som i den grad har brug for hinanden. Videnskaben har brug for en mere holistisk tilgang til det levede liv, og os, der arbejder inden for et mere alternativt felt, vi har brug for en kvalitetsstempling, så dem, der har brug for os, ikke ender i hænderne på kvaksalvere.

Jeg bor i Valby sammen med min mand, min søn på 2,5, mine to store bonuspiger og hunden Bluey.

Kontakt

Tak for din indsendelse!

bottom of page