High Vibe Mama Yoga

Hæv din vibration og lad dit moderskab flyde med fornyet livskraft og vitalitet

_MG_9619_edited_edited.jpg

Oplever du, at hele din verden har ændret sig, efter du er blevet mor?

Har du svært ved at genkende dig selv?

Bliver du tit overrumplet af frygt, usikkerhed og tvivl?

Har du svært ved at mærke og  handle efter din egen intuition?

Har du en følelse af, at du er ved at blive til en ny version af dig selv, og har du svært ved at finde fodfæste i transformationen?

Prioriterer du altid familiens behov over dine egne?

High Vibe Mama Yoga er et 7-ugers forløb, hvor jeg hver uge guider dig gennem en times kundalini yoga praksis.

 

Moderskabet kommer med så mange ambivalente følelser. Det kan være nemt at lade sig overvælde af bekymringer, frygt, usikkerhed, ensomhed og selvopofrelse. Alt sammen følelser, som er helt naturlige, men som hurtigt sætter sig som lavtvibrerende og stagneret energi i kroppen.

Formålet med dette forløb er at skabe en bedre forbindelse til din krop og din intuition, så du kan stå endnu stærkere i dig selv og din nye rolle som mor.

Gennem kærlige og blide yogasæt og meditationer, hjælper vi kroppen med at slippe tung og stagneret energi for at skabe plads til fornyet vitalitet og livskraft.

_MG_9070_edited.jpg

Hvem er det for?

High Vibe Mama Yoga er et kundalini yoga hold for alle småbørnsmødre med børn fra 0-3 år.​

 

Det er til dig, som ønsker at komme i dybere kontakt med din intuition, og højne din vibration så du skaber plads til at kunne byde endnu mere livskraft og vitalitet ind i dit liv.

Hvad er kundalini yoga?

 

Kundalini yoga kaldes også for ”the yoga of awareness”, eller bevidsthedens yoga. Det er en ældgammel teknik, som via aktive, dynamiske yogasæt, meditationer og mantraer, hjælper med at afbalancere nervesystemet, styrker din krop og forbindelsen til dit sind og din intution. 

Yoga betyder "at forene" på sankskrit. Når vi dyrker yoga, så forener vi kroppen og sindet. I kundalini yogaen tilføjer vi endnu en dimension, nemlig forbindelsen til sjælen, til dit højere selv.

Kundalini yoga er et genialt værktøj at have med sig, især i transformationen fra kvinde til mor. Moderen er barnets fundament og familiens grundsten. Derfor er det så vigtigt, at vi som mødre lærer at lytte til vores egen intution og øver os i at  prioritere og balancere dit eget velbefindende sammen med familielivet.

Er du klar til at højne din vibration og stå endnu stærkere i dit moderskab?

Cotton Flowers

Hvordan  foregår det?

Forløbet strækker sig over 7 onsdage, og foregår online i vores private, lukkede Facebook gruppe. Du kan altså sidde hjemme i din stue, og du kan sagtens have baby liggende ved siden af. Alle sessioner bliver gemt, så du skal ikke være bekymret, hvis du ikke kan være med til alle live-sessioner. Så ser du det bare senere, når det passer dig.

Hver session varer halvanden time. Vi starter med at dyrke ca en times yoga. Den sidste halve time har I mulighed for at stille spørgsmål eller sparre med hinanden.

Det bliver et lille intimt hold med plads til 7 kvinder. På den måde får I hver især mest ud af at dele og sparre med hinanden.

Datoer for High Vibe Mama Yoga:

Onsdag d. 14/4 kl. 12-14

Onsdag d. 21/4 kl. 12-14

Onsdag d. 28/4 kl. 12-14

Onsdag d. 5/5 kl. 12-14

Onsdag d. 12/5 kl. 12-14

Onsdag d. 19/5 kl. 12-14

Onsdag d. 26/5 kl. 12-14

 

Det er en unik mulighed for at blive en del af en cirkel af mødre, som alle er klar til at opgradere og åbne op for endnu mere livskraft og vitalitet.

Det hele foregår i den lukkede Facebook gruppe. Jeg kan ikke se eller høre jer, så du skal ikke være bekymret for om barnet forstyrrer eller  pludselig skal ammes.

Som en ekstra bonus får I adgang til en kort, men virkelig powerfuld meditation, som I opfordres til at praktisere hver dag i 40 dage. Gennem Facebok gruppen sparrer vi løbende med hinanden, og støtter hinanden i processen.

Hvad kræver det?

Det eneste du skal sørge for er at have en yogamåtte (eller et blødt underlag) klar og gerne et lille tæppe til afslapning.

Du behøver ikke have dyrket yoga eller kundalini yoga før.

Er du klar til at højne din vibration, skabe dyb kontakt til din intution og lade dit moderskab flyde med fornyet livskraft og vitalitet?

Det får du:

7-ugers forløb kun til dig

Kundalini yoga, meditation og mantra skræddersyet til småbarnsmoderen

Fornyet energi, livskraft og forbindelse til din intuition

Følelsen af at stå stærkt i dig selv

Et kærligt rum med ligesindede mødre

Din investering: 1500kr.

Pssst. Du kan også vælge at dele betalingen op i 3 rater.

Har du nogle spørgsmål? Så send mig en mail på mail@sofiyahenrietta.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.