top of page

Graviditet og fødsel - birthing a mama

En fødsel er en dyb eksistentiel begivenhed. Du fortjener at være tryg, støttet og holdt hele vejen igennem din graviditet og din fødsel.

At føde en baby er en af livets helt store eksistentielle begivenheder. Nogle oplever det som magisk og ”empowering”, mens andre oplever det som frygteligt og traumatisk. Lige meget, hvilken fødselsoplevelse du har, så vil der findes et før og efter din fødsel.

Jeg tror på, at fødsler rummer et potentiale for at åbne op for kvindens rå indre styrke, intuition og power. Det er et smukt samarbejde mellem din krop, dit sind, din intution og din baby. Det kræver, at vi er i stand til at forbinde os og lytte til vores egen krop, sind og intution.

IMG_9342.jpg

Fødselsforløb - hvad indebærer det?

Et fødselsforløb med en doula er meget mere end bare hendes tilstedeværelse under fødslen.

Vi mødes minimum fire gange i løbet af din graviditet. Hver session varer ca halvanden time, og vi starter altid ud med ca 45 times kærlig og nærværende rebozo massage, for at afspænde din krop og lindre og forebygge eventuelle  gener.

 

Derefter står jeg til rådighed som din, og jeres, personlige fødselscoach. Intet spørgsmål eller emne er forbudt at snakke om. Jeg guider jer igennem en holistisk forberedelse af fødslen, på både det praktiske, fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle plan. Jeg tilbyder derudover ammesupport, fødselsforberedelse, fødselsmodning, oplæring af din fødselspartner i rebozomassage under fødslen samt nakke-, skulder og fodmassage.

Jeg står til fuld rådíghed for dig/jer to uger før og to uger efter terminsdatoen. Jeg deltager i hele fødslen, hvis I ønsker det.

Som afslutning får du en efterfødselssamtale og en kærlig, omsorgsfuld rebozo-svøbning, som sender dig hel og holdt videre i din nye tilværelse som mor.

Hvad laver en doula konkret under fødslen?

 En god fødselsoplevelse kræver, at du føler dig helt tryg, afslappet og ”holdt”.

 Som doula er mit højeste formål netop dette; at sørge for, at du som gravid og fødende føler dig så tryg, afslappet og ”holdt” som overhovedet muligt.

Ofte består mit arbejde under fødslen ikke af noget "konkret", men mere af alt det usynlige og stemningsfulde, som gør, at du trygt kan overgive dig til din krop og din fødsel.

Jeg  ”holder” så at sige rummet hele vejen igennem din fødsel.

Det er vigtigt at understrege, at min tilstedeværelse aldrig kan erstatte din eventuelle partner, hverken under graviditeten eller under fødslen. Din partner er din ultimative ressource under fødslen. Mit job er at "holde rummet", og sørge for, at I to sammen får ro, nærvær  og føler jer trygge under hele forløbet.

 

 

IMG_9125.jpg

Det er derudover min bedste overbevisning, at lige meget hvordan en fødsel forløber, så er det alfa og omega, at du som mor (og I som forældre) er informeret om forløbet og inddrages i beslutningerne. Det er trods alt dig, der føder!  

 

Som doula søger jeg altid at bygge bro mellem jer forældre og jordemoderen. Selvom I måske oplever vagtskifte og travlhed på fødegangen, så er mit job at sikre den rolige stemning og din tryghed.

Gratis, uforpligtende samtale

Har du nogle spørgsmål? Eller er du/I i tvivl om, hvorvidt et fødselsforløb er noget for jer? Du er også altid velkommen til at kontakte mig for en gratis, uforpligtende samtale. Send mig gerne en mail på mail@sofiyahenrietta.com

Jeg bor i Valby, og jeg dækker primært København og hovedstadsområdet, eventuelt andre steder på Sjælland. Ved kørsel mere end 30 min. fra min bopæl i Valby, tillægges et mindre kørselsgebyr.

Det får du:

4* Rebozomassage

Holistisk forberedelse af fødeplan (herunder dækker vi både den praktiske, følelsesmæssige, fysiske, mentale og spirituelle del af fødslen

Ammesupport

Fødselsforberedelse

Oplæring af partner i rebozomassage

Nakke, skulder og fodmassage

Fuld tilkaldevagt 14 dage før og 14 dage efter fødslen

Fuld tilstedeværelse under hele fødslen

Efterfødselssamtale

Kærlig og omsorgsfuld rebozo-svøbning som sender dig hel og holdt videre i din nye tilværelse som mor

Din investering: 5.750 kr.

Normalprisen for dette forløb er 11.500 kr. Lige nu får du hele pakken til halv pris, da det vil være en del af min endelige certificering.

Skriv til mig på henriettabonde@gmail.com for booking eller en uforpligtende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

bottom of page