Graviditet og fødsel - birthing a mama

Dette forløb er til dig, der gerne vil have en doula med til din fødsel.

At føde en baby er en af livets helt store eksistentielle begivenheder. Nogle oplever det som magisk og ”empowering”, mens andre oplever det som frygteligt og traumatisk. Lige meget, hvilken fødselsoplevelse du har, så vil der findes et før og efter din fødsel.

Jeg tror på, at fødsler rummer et potentiale for at åbne op for kvindens rå indre styrke, intuition og power. Det er et smukt samarbejde mellem din krop, dit sind, din intution og din baby. Det kræver, at vi er i stand til at forbinde os og lytte til vores egen krop, sind og intution.

En god fødselsoplevelse kræver, at du føler dig helt tryg, afslappet og ”holdt”. Det er derudover min bedste overbevisning, at lige meget hvordan en fødsel forløber, så er det alfa og omega, at du som mor (og I som forældre) er informeret om forløbet og er med til at træffe beslutningerne. Det er trods alt dig, der føder!   

 Som doula er mit højeste formål netop dette; at sørge for, at du føler dig så tryg, afslappet og ”holdt” som overhovedet muligt. Jeg  ”holder” så at sige rummet hele vejen igennem din fødsel.

Jeg søger altid at bygge bro mellem jer forældre og jordemoderen. Selvom I måske oplever vagtskifte og travlhed på fødegangen, så er mit job at sikre den rolige stemning og din tryghed.

 

Når du booker et fødselsforløb hos mig, så tager vi altid en indledende samtale, for at mærke efter, om vi er det rette match.

Derefter mødes vi minimum fire gange inden fødslen. Hver session varer ca 2 timer, og vi starter altid ud med ca en times kærlig og nærværende rebozo massage. Vi snakker om alt, hvad der rør sig for dig som kommende mor og jer, som forældre. Jeg guider jer igennem en holistisk forberedelse af fødslen, på både det praktiske, fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle plan.

Jeg står til fuld rådíghed for jer to uger før og to uger efter terminsdatoen. Jeg deltager i hele fødslen, hvis I ønsker det.

Som afslutning får du en efterfødselssamtale og en kærlig, omsorgsfuld rebozo-svøbning, som sender dig hel og holdt videre i din nye tilværelse som mor.

Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du/I er i tvivl om, hvorvidt det er noget for jer.

Normalpris: 11.500 kr. Certificeringspris: 5.750 kr.

Book dit forløb

Kontakt mig

Send mig en mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller vil booke et uforpligtende møde med mig. 

+45 22295589
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon