top of page

Graviditet - Becoming a mama

"Graviditeten er sådan en magisk periode!"

Er det også et udsagn, du er stødt på? Smilet venligt og nikket, mens du mest af alt føler dig overvældet af tusindvis af nye tanker, bekymringer og følelser.

Graviditeten er en kæmpemæssig transformationsperiode. Din krop, dit sind, dine tanker, følelser og prioriteringer ændrer sig. Det må gerne føles intenst – for det er det!

Om det er dit første, andet eller femte barn, så er det altid en kæmpe omvæltning at blive gravid. I en travl hverdag kan det være svært at skabe tid og rum til at forholde sig til alle de nye tanker og følelser.

IMG_9371-2.jpg

Becoming a mama - hvem er det for?

”Becoming a mama” forløbet er til dig, som gerne vil have en person, der kontinuerligt er der for at støtte lige præcis dig i din graviditet.

For at jeg kan støtte dig bedst muligt, tager vi en uforpligtende indledende snak, hvor du fortæller mig lidt om dig og hvad der rør sig for lige præcis dig, der hvor du er nu.

Hvordan foregår det?

Vi mødes fire gange med jævne mellemrum. Jeg sætter to timer af til besøget, og vi starter altid med en times  kærlig og  afspændende  rebozomassage. Den øvrige tid bruger vi på at snakke om det, der fylder for netop dig. Ofte ved du bedst selv, hvad der er behov for at snakke om lige præcis i dag.

Jeg medbringer stor viden og erfaring, både fagligt og menneskeligt, og alt efter, hvad dine konkrete ønsker og behov er, bidrager jeg med konkrete fødslesforberende værktøjer,  specifikke øvelser eller meditationer, der kan hjælpe dig i din udvikling.

Dette forløb er både privat og personlig fødselsforberedelse, efterfødselsforberedelse og en kærlig støtte i din transformationsproces, så du kan stå stærkt i dig selv, som kvinde og som mor. Et frirum, hvor du kan få lov til at være dig, med alt, hvad du er.

Min tilgang er lige dele jordnær og spirituel. Jeg møder dig der, hvor du er og støtter dig i din unikke rejse fra kvinde til mor.

IMG_9199_edited.jpg

Din investering: 1995 kr.

Send mig en mail på henriettabonde@gmail.com, hvis du vil booke eller tage en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

bottom of page