Graviditet: Becoming a mama

Graviditeten er sådan en magisk periode!

Det udsagn har de fleste nok stødt på. Og mens det uden tvivl er både magisk og mirakuløst at bære på et nyt lille menneske, så medfører det også ofte tusindvis af nye tanker, bekymringer og følelser.

Din krop, dit sind, dine tanker, følelser og prioriteringer ændrer sig. Det må gerne føles intenst – for det er det!

Om det er dit første, andet eller femte barn, så er det altid en kæmpe omvæltning at blive gravid. I en travl hverdag kan det være svært at skabe tid og rum til at forholde sig til alle de nye tanker og følelser.

”Becoming a mama” forløbet er til dig, som gerne vil have en person, der kontinuerligt er der for at støtte lige præcis dig i din graviditet.

Vi mødes fire gange med jævne mellemrum. Hver session varer 2 timer, og vi starter altid med en times kærlig og  afspændende  rebozomassage.

Den næste time bruger vi på at snakke om det, der fylder for netop dig. Ofte ved du bedst selv,hvad der er behov for at snakke om lige præcis i dag. Jeg medbringer stor viden og erfaring, både fagligt og menneskeligt, og alt efter, hvad dine konkrete ønsker og behov er, bidrager jeg med konkrete fødslesforberende værktøjer,  specifikke øvelser eller meditationer, der kan hjælpe dig i din udvikling.

Dette forløb er både privat og personlig fødselsforberedelse, efterfødselsforberedelse og en kærlig støtte i din transformationsproces, så du kan stå stærkt i dig selv, som kvinde og som mor. Et frirum, hvor du kan få lov til at være dig, med alt, hvad du er. Min tilgang er lige dele jordnær og spirituel. Jeg møder dig der, hvor du er og støtter dig i din unikke rejse fra kvinde til mor.

Til den sidste session får du som en bonus, et dejligt, kærligt og nærende fodbad + fodmassage.

Sessionerne foregår på Holistisk Instititut, Marielystvej 1 st. th, 2000 Frederiksberg. Pris: 3750. Earlybird: 3100.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Book dit forløb

Kontakt mig

Send mig en mail, hvis du er interesseret i at høre mere eller vil booke et uforpligtende møde med mig. 

+45 22295589
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon