Efterfødsel – Mothering the mother

IMG_9503_edited.jpg

Længes du efter en kærlig støtte i dit moderskab?

Én, der hjælper dig med at tilgodese dine egne behov?

Én, der lytter uden at dømme eller kommer med gode råd?

 

Føler du dig udmattet, usikker og sårbar?

Mærker du bekymringer og dårlig samvittighed?

Har du brugt halvdelen af natten på at google, og har svært ved at finde ud af, hvad du egentlig selv synes?

 

At få et barn kan være fantastisk, udmattende, sårbart, lykkeligt, smukt, angstprovokerende og benhårdt på samme tid. Din nye baby, og din nye familiekonstellation, kræver al din tid, opmærksomhed og energi.

Gode og velmenende råd kommer alle steder fra. Sundhedsplejersken, google, din mor, tante, svigermor, veninderne og de andre mødre på Instagram har måske alle forskellige idéer om, hvad der er godt at gøre. Det kan også være, at du og din partner har forskellige syn på børn, tilknytning og opdragelse.

”Stol på din intuition”, kan være nemt nok at sige, men hvordan gør man egentlig det i praksis?

I mange andre kulturer er det helt naturligt at ære og passe på moderen i den første tid efter fødslen.

 

Det er som om, at vi i Danmark har glemt eller overset, hvor betydningsfuldt det faktisk er at modtage omsorg, støtte og forståelse i vores spæde moderskab, hvor hele vores verden bliver vendt op og ned, og vi står midt i den måske største transformation i vores liv.  

IMG_0016.JPG

Mothering the mother - hvad indebærer det?

På Mothering the Mother forløbet er jeg der for dig som en kontinuerlig støtte, i fire uger. Omfanget og indholdet af min tilstedeværelse kan vi sammen snakke om og definere. Jeg foreslår, at jeg kommer hjem til dig i hvert fald en gang om ugen og sætter 2 timer af til besøget.

I udgangspunktet kan jeg være der for dig og jer, nøjagtig som det passer ind i jeres liv, behov, rytmer og rutiner.

Jeg kommer med en masse viden og erfaring fra mine uddannelser som både antropolog, doula, postpartum doula og kundalini yoga lærer for gravide og nybagte mødre.

Jeg kan eksempelvis tilbyde traditionel indisk efterfødselsmassage med olier, akkupressur, rebozo svøbning, hjælp til bellybinding, opskrifter og hjælp til madlavning ud fra ayurvedisk filosofi og viden.

Jeg tilbyder lyttende ører og  et kærligt, roligt og ikke-dømmende rum, hvor du har mulighed for at komme ud med alle de tanker, der rumsterer og som du måske føler, du står alene med. Jeg tilbyder kyndig og professionel støtte præcis til dig, der hvor du er.

Derudover hjælper jeg dig med at skabe små åndehuller i din hverdag, så du hver dag øver dig i at trække vejret og skabe forbindelse til din intution.

Det kræver tid og øvelse at lande i dig selv efter fødslen, og finde ud af, hvem du er nu, hvor du er blevet mor. Det er en ongoing og dynamisk proces, hvor du skal lære dig selv at kende på ny.

Eller måske er det rettere sagt en proces, hvor du finder dybere og dybere ind til din egen kerne, den du egentlig er og altid har været.

Jeg giver dig værktøjer i form af meditationer, mantraer, affirmationer og helt konkrete fifs til, hvordan du kan begynde at øve dig på at lytte til din intuition og begynde at inkorporere tid i din dagligdag til at nære dig selv.

Om det så bare er 10 minutter hver dag, så gør det en verden til forskel for dig selv, dit velbefindende og din energi, at du også prioriterer at lytte til dig selv, dine egne behov, følelser, tanker og drømme.

Derudover hjælper jeg gerne med at gå en tur med baby, mens du tager et bad eller en lur. Det her er DIN tid. Udover vores faste ugentlige møder, så er du velkommen til at ringe til mig, hvis du får brug for at snakke. Bor du langt væk, så kan sessionerne også foregå online.

Din investering: 2000 kr.

Forløbet kan sagtens justeres efter behov.

Er du klar til at give dig selv lov til at modtage omsorg, kærlighed og støtte?  

Bemærk, at når du booker igennem bookingsystemet, så bliver du sendt videre til en kalender og skal indtaste tidspunkt. Det betyder ikke så meget, hvilket tidspunkt du vælger, vi kan sagtens ændre starttidspunktet efterfølgende.

Ellers så send mig en mail, så finder vi ud af det derfra.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.