top of page

Rebozo svøbning

IMG_1635.jpg

En rebozosvøbning er det smukkeste rituale, hvor du virkelig giver din krop og din sjæl lov til at modtage kærlighed og omsorg i det, der måske er den mest sårbare periode i dit liv.

Din krop, dit sind og din sjæl gennemgår en kæmpe transformation fra det øjeblik, du bliver gravid, til du føder, til du får dit barn i armene, og senere skal lære at være mor og lære en helt ny version af dig selv at kende.

Fødslen, hvad enten det er vaginal fødsel eller mavefødsel (kejsersnit) er i sig selv en massiv åbning, ikke bare fysisk, men også følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. Den kinesiske medicin beskriver det således, at du har åbnet dig op for universet for at bringe din baby ned til dig. I den første tid efter fødslen er du stadig åben og sårbar, derfor er enormt vigtigt, at du bliver ”samlet” igen, både fysisk og energimæssigt.

Denne specifikke type svøbning stammer fra Mexico, men mange andre kulturer har også haft tradition for lignende efterfødselsritualer. Andre steder er ritualet også kendt som ”closing the bones ritual”. Ved at svøbe din krop ind i fine og farverige rebozo tørklæder, samler vi dine legemer igen, så du blødt kan få en fornemmelse af at blive holdt og lande igen i dig selv, efter du er blevet mor.

Det er en smuk og stærk anerkendelse af den transformation, du er gået igennem.

Dette rituale er ikke bare en svøbning af din fysiske krop, men også af dit energilegeme. Det giver en fornemmelse af at få et langt, hjertevarmt kram. Det er omsorg og heling på et dybt sjælemæssigt plan.

Hvordan foregår det?

IMG_1634.jpg

Hvem kan modtage en rebozosvøbning?

Det typiske tidspunkt at modtage en svøbning, er omkring 4-6 uger efter du har født. Du kan dog altid modtage en svøbning, også flere år efter, du har født.

Du kan også modtage en svøbning, hvis du ikke har født, men går igennem en anden sårbar periode i dit liv.

 

Hvis du eksempelvis er syg eller selv har mistet en kær, så er en rebozosvøbning virkelig en kærlig måde at give dig selv lov til at blive støttet og holdt.  

Hvordan foregår det?

Vi starter med lige at lande i lokalet, hvor du får mulighed for at mærke ind i, hvad der fylder for dig og hvor du har behov for at rette din kærlige opmærksomhed hen. Selve svøbningen varer cirka 45 minutter. Jeg svøber kærligt og nænsomt din krop ind i flotte, farverige rebozotørklæder. Du vil undervejs blive ført igennem en guidet meditation og en afspændning, så du lander blødt og helt i rummet igen. Afslutningsvis får du tid til at reflektere over de følelser, indsigter og budskaber, du stødte på undervejs. Jeg sørger for at have notesblok og og skriveredskaber klar til dig, du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen notesblok.

Hele sessionen varer ca. 75 min.

Svøbningen foregår som udgangspunkt i dit eget hjem, hvor du er tryg og veltilpas. Vi kan også være i mit private hjem i Valby, hvis du hellere vil det. Du er velkommen til at have en partner, mor eller veninde i nærheden, som eventuelt kan gå en tur med baby mens du modtager svøbningen.

Din investering: 600 kr.

Din krop, dit sind og din sjæl vil takke dig for din investering i dig selv.

Er du klar?

 

Book din svøbning ved at skrive til mig på henriettabonde@gmail.com

bottom of page